Allen Iverson fremhæver det constructive underneath NBA All-Star Weekend

T LAKE CITY — Er Michael Jordan eller LeBron James de største nogensinde? Den tidligere NBA-stjerne Allen Iverson havde mulighed for at spille mod begge.

“The Reply” kan ikke lide at svare på det spørgsmål, selvom han har en vis sentimental kærlighed til Jordan, hans barndomsidol.

“Jeg hader det, fordi jeg elsker dem begge så meget, og de begge gjorde så meget for vores spil,” fortalte Iverson til Andcape i et interview oprettet af Nationwide Basketball Retired Gamers Affiliation lørdag morgen. “LeBron, tror jeg, for mig er den bedste samlede basketballspiller, vi nogensinde vil se. Hvis du kigger i ordbogen og slår basketballspiller op, vil der være et billede af LeBron. Males for mig er det så anderledes, fordi Mike var alt for mig. Han gav mig visionen. Han gav mig lyst til at spille basketball. Han er mit alt. Jeg ville faktisk være som ham, ligesom reklamen ‘Be like Mike’, jeg ville virkelig være ham. Jeg er stadig starstruck, hver gang jeg ser ham. Jeg er stadig nervøs hver gang. Fordi han er Mike for mig. Han er min fyr. Så der vil aldrig være nogen øverst på min liste udover Mike. Males LeBron er naked alt, hvad du ønsker i en basketballspiller. Han er en samlet pakke. Han er Guds gave til basketballverdenen.”

Iverson satte sig ned med Andscape i Nationwide Basketball Gamers Associations lounge underneath NBA All-Star Weekend. Basketball Corridor of Famer var en superstjerne i sin egen ret: en 11-dobbelt All-Star, en fire-dobbelt mester og 2001 NBA MVP, som også var en trendsætter med sin hiphop-mode og cornrows.

Den 47-årige talte med Andscape om livet nu som en af ​​verdens mest anerkendte atleter, hans All-Star minder, døden af ​​den legendariske tidligere Georgetown mænds basketballtræner John Thompson, psychological sundhed og meget mere i den følgende Q&A.

Hvordan har du det lige nu? En gang i mellem dukker du op, og så forsvinder du. Hvad sker der i dit liv lige nu?

Naked glad. Og jeg er glad for, at jeg er i stand til at gøre præcis det, du lige har sagt. At møde op og vise frem, når jeg har lyst. Det var en stor del af, at jeg gik på pension. Jeg var træt. Jeg var træt af det hele, og jeg var klar. People taler om, hvor svært det er at gå væk fra det. Heldigvis for mig var jeg på et tidspunkt, hvor jeg følte, at Gud virkelig så ud til mig, ligesom han altid har gjort gennem hele mit liv, og han forberedte mig til at kunne gå.

Du fik en pris for mode fra GQ, males når du ser på, hvad du startede – cornrows, hip-hop swag – du var mere hip-hop finish rappere. Du gjorde naked dig, males hvad synes du om den indflydelse, du havde på mode?

Jeg elsker det. Jeg elsker det. Jeg elsker det. Det er lidt bittersødt. Det er klart, at jeg har sagt det en million gange før, for det tog jeg virkelig godt imod. Males nu spoler vi frem til 2023, disse fyre er i stand til at udtrykke sig og se ud, som de vil se ud og virkelig vise deres personlighed i den måde, de klæder sig på. Og jeg tror, ​​jeg havde meget at gøre med det, og jeg føler, det er fedt. Det er klart, at hvis jeg ændrer en hel dresscode i NBA, synes du, det er en dårlig ting, males så bliver du beæret af GQ. Så ved jeg åbenbart, at jeg gjorde noget rigtigt, og jeg gjorde noget, der var tro mod mig selv.

Fra venstre mod højre: De ærede Derek Jeter, Allen Iverson og Deion Sanders deltager i den indledende GQ Sports activities Fashion Corridor of Fame-begivenhed arrangeret af GQ i The Clayton Home den 11. februar i Scottsdale, Arizona. Emma McIntyre/Getty Photographs for GQ

Hvordan ser du tilbage på den dresscode, som afdøde David Stern implementerede? Nu ser du fyre, der bærer hvad som helst på bænken nu. Jeg ved, du er sådan: ‘Er du seriøs?’

Du sagde det hele. Det er præcis sådan jeg ser på det. Jeg blev plaget. Males se, min var naked, den var så anderledes. Det var noget, der aldrig var set før, og jeg tror, ​​folks så på det på den forkerte måde. I modsætning til at se på det som naked en particular person, der naked er sig selv og har det godt i sin egen hud og klæder sig, som jeg gerne ville klæde mig. Alle var naked så vant til, at fyre kom med jakkesættet på og hvad som helst. Hele min ting var, at jeg aldrig havde et jakkesæt på til basketballbanen, til legepladsen. I min tid var det jakkesæt, der skulle til begravelsen eller i kirke. Og så ung som jeg var dengang, 21 år gammel, efter kampen, skulle jeg nok til klubben eller noget. Så hvorfor skulle jeg have et jakkesæt på? Så det var naked en misforståelse. Har lige set det forkert. Jeg blev naked misforstået. Males i dag ser vi på det nu, og fyre er i stand til at gøre, hvad de vil. Og jeg tror, ​​jeg havde noget med det at gøre.

Hvad er dine bedste minder, når du ser tilbage på alle dine All-Star [Weekends], som du har været i?

Naked at være omkring de andre fyre, som du er i krig med hele tiden, at få en likelihood for at lære dem at kende og være omkring dem, at lege med dem og have den samme dagsorden, alt, mand. Naked at se den kærlighed, du får fra alle samfundslag. Kom herind og elsk vores spil, respekter vores spil og respekter os som atleter. Naked en god atmosfære.

Når du går på pensionT LAKE CITY — Er Michael Jordan eller LeBron James de største nogensinde? Den tidligere NBA-stjerne Allen Iverson havde mulighed for at spille mod begge.

“The Reply” kan ikke lide at svare på det spørgsmål, selvom han har en vis sentimental kærlighed til Jordan, hans barndomsidol.

“Jeg hader det, fordi jeg elsker dem begge så meget, og de begge gjorde så meget for vores spil,” fortalte Iverson til Andcape i et interview oprettet af Nationwide Basketball Retired Gamers Affiliation lørdag morgen. “LeBron, tror jeg, for mig er den bedste samlede basketballspiller, vi nogensinde vil se. Hvis du kigger i ordbogen og slår basketballspiller op, vil der være et billede af LeBron. Males for mig er det så anderledes, fordi Mike var alt for mig. Han gav mig visionen. Han gav mig lyst til at spille basketball. Han er mit alt. Jeg ville faktisk være som ham, ligesom reklamen ‘Be like Mike’, jeg ville virkelig være ham. Jeg er stadig starstruck, hver gang jeg ser ham. Jeg er stadig nervøs hver gang. Fordi han er Mike for mig. Han er min fyr. Så der vil aldrig være nogen øverst på min liste udover Mike. Males LeBron er naked alt, hvad du ønsker i en basketballspiller. Han er en samlet pakke. Han er Guds gave til basketballverdenen.”

Iverson satte sig ned med Andscape i Nationwide Basketball Gamers Associations lounge underneath NBA All-Star Weekend. Basketball Corridor of Famer var en superstjerne i sin egen ret: en 11-dobbelt All-Star, en fire-dobbelt mester og 2001 NBA MVP, som også var en trendsætter med sin hiphop-mode og cornrows.

Den 47-årige talte med Andscape om livet nu som en af ​​verdens mest anerkendte atleter, hans All-Star minder, døden af ​​den legendariske tidligere Georgetown mænds basketballtræner John Thompson, psychological sundhed og meget mere i den følgende Q&A.

Hvordan har du det lige nu? En gang i mellem dukker du op, og så forsvinder du. Hvad sker der i dit liv lige nu?

Naked glad. Og jeg er glad for, at jeg er i stand til at gøre præcis det, du lige har sagt. At møde op og vise frem, når jeg har lyst. Det var en stor del af, at jeg gik på pension. Jeg var træt. Jeg var træt af det hele, og jeg var klar. People taler om, hvor svært det er at gå væk fra det. Heldigvis for mig var jeg på et tidspunkt, hvor jeg følte, at Gud virkelig så ud til mig, ligesom han altid har gjort gennem hele mit liv, og han forberedte mig til at kunne gå.

Du fik en pris for mode fra GQ, males når du ser på, hvad du startede – cornrows, hip-hop swag – du var mere hip-hop finish rappere. Du gjorde naked dig, males hvad synes du om den indflydelse, du havde på mode?

Jeg elsker det. Jeg elsker det. Jeg elsker det. Det er lidt bittersødt. Det er klart, at jeg har sagt det en million gange før, for det tog jeg virkelig godt imod. Males nu spoler vi frem til 2023, disse fyre er i stand til at udtrykke sig og se ud, som de vil se ud og virkelig vise deres personlighed i den måde, de klæder sig på. Og jeg tror, ​​jeg havde meget at gøre med det, og jeg føler, det er fedt. Det er klart, at hvis jeg ændrer en hel dresscode i NBA, synes du, det er en dårlig ting, males så bliver du beæret af GQ. Så ved jeg åbenbart, at jeg gjorde noget rigtigt, og jeg gjorde noget, der var tro mod mig selv.

Fra venstre mod højre: De ærede Derek Jeter, Allen Iverson og Deion Sanders deltager i den indledende GQ Sports activities Fashion Corridor of Fame-begivenhed arrangeret af GQ i The Clayton Home den 11. februar i Scottsdale, Arizona. Emma McIntyre/Getty Photographs for GQ

Hvordan ser du tilbage på den dresscode, som afdøde David Stern implementerede? Nu ser du fyre, der bærer hvad som helst på bænken nu. Jeg ved, du er sådan: ‘Er du seriøs?’

Du sagde det hele. Det er præcis sådan jeg ser på det. Jeg blev plaget. Males se, min var naked, den var så anderledes. Det var noget, der aldrig var set før, og jeg tror, ​​folks så på det på den forkerte måde. I modsætning til at se på det som naked en particular person, der naked er sig selv og har det godt i sin egen hud og klæder sig, som jeg gerne ville klæde mig. Alle var naked så vant til, at fyre kom med jakkesættet på og hvad som helst. Hele min ting var, at jeg aldrig havde et jakkesæt på til basketballbanen, til legepladsen. I min tid var det jakkesæt, der skulle til begravelsen eller i kirke. Og så ung som jeg var dengang, 21 år gammel, efter kampen, skulle jeg nok til klubben eller noget. Så hvorfor skulle jeg have et jakkesæt på? Så det var naked en misforståelse. Har lige set det forkert. Jeg blev naked misforstået. Males i dag ser vi på det nu, og fyre er i stand til at gøre, hvad de vil. Og jeg tror, ​​jeg havde noget med det at gøre.

Hvad er dine bedste minder, når du ser tilbage på alle dine All-Star [Weekends], som du har været i?

Naked at være omkring de andre fyre, som du er i krig med hele tiden, at få en likelihood for at lære dem at kende og være omkring dem, at lege med dem og have den samme dagsorden, alt, mand. Naked at se den kærlighed, du får fra alle samfundslag. Kom herind og elsk vores spil, respekter vores spil og respekter os som atleter. Naked en god atmosfære.

Når du går på pensionT LAKE CITY — Er Michael Jordan eller LeBron James de største nogensinde? Den tidligere NBA-stjerne Allen Iverson havde mulighed for at spille mod begge.

“The Reply” kan ikke lide at svare på det spørgsmål, selvom han har en vis sentimental kærlighed til Jordan, hans barndomsidol.

“Jeg hader det, fordi jeg elsker dem begge så meget, og de begge gjorde så meget for vores spil,” fortalte Iverson til Andcape i et interview oprettet af Nationwide Basketball Retired Gamers Affiliation lørdag morgen. “LeBron, tror jeg, for mig er den bedste samlede basketballspiller, vi nogensinde vil se. Hvis du kigger i ordbogen og slår basketballspiller op, vil der være et billede af LeBron. Males for mig er det så anderledes, fordi Mike var alt for mig. Han gav mig visionen. Han gav mig lyst til at spille basketball. Han er mit alt. Jeg ville faktisk være som ham, ligesom reklamen ‘Be like Mike’, jeg ville virkelig være ham. Jeg er stadig starstruck, hver gang jeg ser ham. Jeg er stadig nervøs hver gang. Fordi han er Mike for mig. Han er min fyr. Så der vil aldrig være nogen øverst på min liste udover Mike. Males LeBron er naked alt, hvad du ønsker i en basketballspiller. Han er en samlet pakke. Han er Guds gave til basketballverdenen.”

Iverson satte sig ned med Andscape i Nationwide Basketball Gamers Associations lounge underneath NBA All-Star Weekend. Basketball Corridor of Famer var en superstjerne i sin egen ret: en 11-dobbelt All-Star, en fire-dobbelt mester og 2001 NBA MVP, som også var en trendsætter med sin hiphop-mode og cornrows.

Den 47-årige talte med Andscape om livet nu som en af ​​verdens mest anerkendte atleter, hans All-Star minder, døden af ​​den legendariske tidligere Georgetown mænds basketballtræner John Thompson, psychological sundhed og meget mere i den følgende Q&A.

Hvordan har du det lige nu? En gang i mellem dukker du op, og så forsvinder du. Hvad sker der i dit liv lige nu?

Naked glad. Og jeg er glad for, at jeg er i stand til at gøre præcis det, du lige har sagt. At møde op og vise frem, når jeg har lyst. Det var en stor del af, at jeg gik på pension. Jeg var træt. Jeg var træt af det hele, og jeg var klar. People taler om, hvor svært det er at gå væk fra det. Heldigvis for mig var jeg på et tidspunkt, hvor jeg følte, at Gud virkelig så ud til mig, ligesom han altid har gjort gennem hele mit liv, og han forberedte mig til at kunne gå.

Du fik en pris for mode fra GQ, males når du ser på, hvad du startede – cornrows, hip-hop swag – du var mere hip-hop finish rappere. Du gjorde naked dig, males hvad synes du om den indflydelse, du havde på mode?

Jeg elsker det. Jeg elsker det. Jeg elsker det. Det er lidt bittersødt. Det er klart, at jeg har sagt det en million gange før, for det tog jeg virkelig godt imod. Males nu spoler vi frem til 2023, disse fyre er i stand til at udtrykke sig og se ud, som de vil se ud og virkelig vise deres personlighed i den måde, de klæder sig på. Og jeg tror, ​​jeg havde meget at gøre med det, og jeg føler, det er fedt. Det er klart, at hvis jeg ændrer en hel dresscode i NBA, synes du, det er en dårlig ting, males så bliver du beæret af GQ. Så ved jeg åbenbart, at jeg gjorde noget rigtigt, og jeg gjorde noget, der var tro mod mig selv.

Fra venstre mod højre: De ærede Derek Jeter, Allen Iverson og Deion Sanders deltager i den indledende GQ Sports activities Fashion Corridor of Fame-begivenhed arrangeret af GQ i The Clayton Home den 11. februar i Scottsdale, Arizona. Emma McIntyre/Getty Photographs for GQ

Hvordan ser du tilbage på den dresscode, som afdøde David Stern implementerede? Nu ser du fyre, der bærer hvad som helst på bænken nu. Jeg ved, du er sådan: ‘Er du seriøs?’

Du sagde det hele. Det er præcis sådan jeg ser på det. Jeg blev plaget. Males se, min var naked, den var så anderledes. Det var noget, der aldrig var set før, og jeg tror, ​​folks så på det på den forkerte måde. I modsætning til at se på det som naked en particular person, der naked er sig selv og har det godt i sin egen hud og klæder sig, som jeg gerne ville klæde mig. Alle var naked så vant til, at fyre kom med jakkesættet på og hvad som helst. Hele min ting var, at jeg aldrig havde et jakkesæt på til basketballbanen, til legepladsen. I min tid var det jakkesæt, der skulle til begravelsen eller i kirke. Og så ung som jeg var dengang, 21 år gammel, efter kampen, skulle jeg nok til klubben eller noget. Så hvorfor skulle jeg have et jakkesæt på? Så det var naked en misforståelse. Har lige set det forkert. Jeg blev naked misforstået. Males i dag ser vi på det nu, og fyre er i stand til at gøre, hvad de vil. Og jeg tror, ​​jeg havde noget med det at gøre.

Hvad er dine bedste minder, når du ser tilbage på alle dine All-Star [Weekends], som du har været i?

Naked at være omkring de andre fyre, som du er i krig med hele tiden, at få en likelihood for at lære dem at kende og være omkring dem, at lege med dem og have den samme dagsorden, alt, mand. Naked at se den kærlighed, du får fra alle samfundslag. Kom herind og elsk vores spil, respekter vores spil og respekter os som atleter. Naked en god atmosfære.

Når du går på pensionT LAKE CITY — Er Michael Jordan eller LeBron James de største nogensinde? Den tidligere NBA-stjerne Allen Iverson havde mulighed for at spille mod begge.

“The Reply” kan ikke lide at svare på det spørgsmål, selvom han har en vis sentimental kærlighed til Jordan, hans barndomsidol.

“Jeg hader det, fordi jeg elsker dem begge så meget, og de begge gjorde så meget for vores spil,” fortalte Iverson til Andcape i et interview oprettet af Nationwide Basketball Retired Gamers Affiliation lørdag morgen. “LeBron, tror jeg, for mig er den bedste samlede basketballspiller, vi nogensinde vil se. Hvis du kigger i ordbogen og slår basketballspiller op, vil der være et billede af LeBron. Males for mig er det så anderledes, fordi Mike var alt for mig. Han gav mig visionen. Han gav mig lyst til at spille basketball. Han er mit alt. Jeg ville faktisk være som ham, ligesom reklamen ‘Be like Mike’, jeg ville virkelig være ham. Jeg er stadig starstruck, hver gang jeg ser ham. Jeg er stadig nervøs hver gang. Fordi han er Mike for mig. Han er min fyr. Så der vil aldrig være nogen øverst på min liste udover Mike. Males LeBron er naked alt, hvad du ønsker i en basketballspiller. Han er en samlet pakke. Han er Guds gave til basketballverdenen.”

Iverson satte sig ned med Andscape i Nationwide Basketball Gamers Associations lounge underneath NBA All-Star Weekend. Basketball Corridor of Famer var en superstjerne i sin egen ret: en 11-dobbelt All-Star, en fire-dobbelt mester og 2001 NBA MVP, som også var en trendsætter med sin hiphop-mode og cornrows.

Den 47-årige talte med Andscape om livet nu som en af ​​verdens mest anerkendte atleter, hans All-Star minder, døden af ​​den legendariske tidligere Georgetown mænds basketballtræner John Thompson, psychological sundhed og meget mere i den følgende Q&A.

Hvordan har du det lige nu? En gang i mellem dukker du op, og så forsvinder du. Hvad sker der i dit liv lige nu?

Naked glad. Og jeg er glad for, at jeg er i stand til at gøre præcis det, du lige har sagt. At møde op og vise frem, når jeg har lyst. Det var en stor del af, at jeg gik på pension. Jeg var træt. Jeg var træt af det hele, og jeg var klar. People taler om, hvor svært det er at gå væk fra det. Heldigvis for mig var jeg på et tidspunkt, hvor jeg følte, at Gud virkelig så ud til mig, ligesom han altid har gjort gennem hele mit liv, og han forberedte mig til at kunne gå.

Du fik en pris for mode fra GQ, males når du ser på, hvad du startede – cornrows, hip-hop swag – du var mere hip-hop finish rappere. Du gjorde naked dig, males hvad synes du om den indflydelse, du havde på mode?

Jeg elsker det. Jeg elsker det. Jeg elsker det. Det er lidt bittersødt. Det er klart, at jeg har sagt det en million gange før, for det tog jeg virkelig godt imod. Males nu spoler vi frem til 2023, disse fyre er i stand til at udtrykke sig og se ud, som de vil se ud og virkelig vise deres personlighed i den måde, de klæder sig på. Og jeg tror, ​​jeg havde meget at gøre med det, og jeg føler, det er fedt. Det er klart, at hvis jeg ændrer en hel dresscode i NBA, synes du, det er en dårlig ting, males så bliver du beæret af GQ. Så ved jeg åbenbart, at jeg gjorde noget rigtigt, og jeg gjorde noget, der var tro mod mig selv.

Fra venstre mod højre: De ærede Derek Jeter, Allen Iverson og Deion Sanders deltager i den indledende GQ Sports activities Fashion Corridor of Fame-begivenhed arrangeret af GQ i The Clayton Home den 11. februar i Scottsdale, Arizona. Emma McIntyre/Getty Photographs for GQ

Hvordan ser du tilbage på den dresscode, som afdøde David Stern implementerede? Nu ser du fyre, der bærer hvad som helst på bænken nu. Jeg ved, du er sådan: ‘Er du seriøs?’

Du sagde det hele. Det er præcis sådan jeg ser på det. Jeg blev plaget. Males se, min var naked, den var så anderledes. Det var noget, der aldrig var set før, og jeg tror, ​​folks så på det på den forkerte måde. I modsætning til at se på det som naked en particular person, der naked er sig selv og har det godt i sin egen hud og klæder sig, som jeg gerne ville klæde mig. Alle var naked så vant til, at fyre kom med jakkesættet på og hvad som helst. Hele min ting var, at jeg aldrig havde et jakkesæt på til basketballbanen, til legepladsen. I min tid var det jakkesæt, der skulle til begravelsen eller i kirke. Og så ung som jeg var dengang, 21 år gammel, efter kampen, skulle jeg nok til klubben eller noget. Så hvorfor skulle jeg have et jakkesæt på? Så det var naked en misforståelse. Har lige set det forkert. Jeg blev naked misforstået. Males i dag ser vi på det nu, og fyre er i stand til at gøre, hvad de vil. Og jeg tror, ​​jeg havde noget med det at gøre.

Hvad er dine bedste minder, når du ser tilbage på alle dine All-Star [Weekends], som du har været i?

Naked at være omkring de andre fyre, som du er i krig med hele tiden, at få en likelihood for at lære dem at kende og være omkring dem, at lege med dem og have den samme dagsorden, alt, mand. Naked at se den kærlighed, du får fra alle samfundslag. Kom herind og elsk vores spil, respekter vores spil og respekter os som atleter. Naked en god atmosfære.

Når du går på pension