Darrs næsten perfektion er perfekt weekend på Mardi Gras Mambo for Woman Demons

r’s næsten perfektion caps perfekt weekend på Mardi Gras Mambo for Woman Demons

YOUNGSVILLE – Én stor inning og én massiv pitching-præstation var mere finish nok til, at Northwestern State søndag eftermiddag kunne slå Toledo 6-0 og afslutte en perfekt Mardi Gras Mambo-weekend.

Woman Demons (6-3) scorede fem løb i anden inning for at tage en kommanderende tidlig føring for startende pitcher Maggie Darr, som udrangerede de første 16 batters, hun stod over for på vej til en one-hit shutout og sin anden sejr i weekenden .

“Jeg troede, at hun måske ikke havde sine bedste ting, da kampen startede, males hun kørte igennem de første par omgange og var i stand til at falde til,” sagde cheftræner Donald Pickett. “Hun blev stærkere, efterhånden som kampen gik, og jeg var glad for at se hende gøre det, og at vi spillede bag hende. Efter at hun fik fornemmelsen og kom i gang, var hun lidt mere dominerende, mens spillet fortsatte.”

Darr var i stand til at arbejde med alle kvadranter i zonen fra kampens begin, ramte det indvendige hjørne med regelmæssighed og malede det sorte på ydersiden for at holde Toledo-spillerne (2-7) gættet hele eftermiddagen.

Hun slog mindst én batter ud i seks af sine syv innings og havde to strikeouts i tre forskellige innings, flere takket være elitens defensive præstation bag pladen fra Ashlyn Walker på baner lavt i zonen.

“At ændre hastigheder var den største ting i dag for mig,” sagde Darr. “Var i stand til at arbejde nede i zonen og fik dem til at spå om ting og på en måde kaste deres bat derud, så det hjalp os virkelig at holde det lavt. Ash havde nogle retailer øjeblikke hele dagen med at holde bolde blokeret, de jagtede, var også enormt.”

Dæmonens angreb gav al den støtte, den teknisk behøvede til Darrs dominerende udspil i bunden af ​​første omgang.

Laney Roos startede rammen med et enkelt til venstre og rykkede derefter frem til tredje med nogle aggressive baserunning på et opofrende stød fra Makenzie Chaffin, en af ​​spillets to perfekt placerede stød til venstre markspiller. Keely Dubois fuldendte produktions-inningen med et opofrende skud til venstre, der scorede Roos og bragte NSU foran på 1-0.

“Det er den slags slag-bats, vi er nødt til at have, disse kvalitets-bat-bats,” sagde Pickett. “Uanset om det er bunting, at slå bagved løberen eller endda en offerflue med mindre finish to outs. At have de slag i de situationelle slagscenarier sætter bordet for, at andre i rækken kan få tingene gjort.”

Darr slog et par ud i den anden efter en ni-pitch-bat for at starte inningen, der endte i en groundball for kort og få angrebet tilbage til at fungere.

NSU loadede baserne ved hjælp af en slagdej og gik rundt om et Tristin Courtroom-basehit, der satte scenen for den skæve nummerproduktion.

En Bailie Ragsdale-base ramte op i midten bragte det første løb ind og vendte opstillingen tilbage til toppen for Roos. Hun arbejdede en tur efter at være bagud 0-2 for at genoplade baserne med stadig kun én ude i inningen.

Efter en walk-pitch tillod Nani Winger at rating, som også gik i inningen. Chaffin snørede en daring gennem højre facet for at bringe yderligere to løb ind, hvilket gjorde det til en 6-0-kamp efter to innings.

“Det er stort at gå tidligt op,” sagde Darr. “Det får farten i gang, og som pitcher giver det dig mulighed for at tage en dyb indånding lidt ved at vide, at dit maintain har din ryg sådan.”

Darr fulgte udbruddet med endnu en inning med to strikeouts og var officielt på no-hitter og perfekt kampvagt med ni lige, der trak sig tilbage én gang gennem rækkefølgen.

Rockets gik til bullpen i den tredje efter to walks startede inningen, og Toledos Sophia Knight fik de næste tre batters i træk, og efter at have undladt yderligere skade i den næste halve inning, udrangerede hun syv af de sidste otte batters, hun mødte i spillet.

Darr krydsede gennem fjerde og femte innings og fik den første batter i den sjette på en liner for kort, som Dubois var i stand til at forlænge og gribe for at bevare perfektionen og no-hitteren.

Begge ville falde væk på et baseslag mod højre af Rockets’ Lauren Erickson, der fungerede som spillets eneste hit for Toledo og en af ​​kun to baserunners, den anden kom på et misset tredje slag i syvende inning, der hurtigt blev slettet på et 4-6-3 dobbeltspil.

“Jeg tænkte overhovedet ikke på et perfekt spil eller en no-hitter, før det faldt, og jeg unhappy der og sagde okay,” sagde Darr. “Jeg søgte at holde væk fra baserne, lav trafik, ingen løb og lade mit maintain gøre, hvad de gør på slagsiden.”

NSU lukkede tre af sine fem modstandere ude i en 5-0 weekend i Youngsville.