Der er ikke behov for mere bootleggin’, da Yuengling nu serveres i Missouri barer, restauranter

mere bootleggin’ nødvendig, da Yuengling nu serveres i Missouri barer, restauranter

Vis billedtekst Skjul billedtekst Mød en 107-årig, der drikker en Yuengling hver dag og ikke føler sig gammel Margaret Dilullo blev født i 1914, boede i en lejlighed på anden sal, indtil hun var 106 og giver hemmelighederne til et langt liv. Paul Kuehnel, York Every day File

“America’s Oldest Brewery” har nu sin pilsner i Missouri barer og restauranter.

Yuengling, der tidligere var tilgængelig i 23 stater, annoncerede sin udvidelse til Missouri, Kansas og Oklahoma i oktober 2022. Familievirksomheden blev grundlagt i 1829 af den tyske immigrant David Yuengling og er gået i arv i fem generationer og var kendt på tværs af østkysten.

Det var der, Eric Pauly fra Springfield for første gang smagte pilsneren for næsten tre årtier siden.

“Første gang jeg prøvede det, var jeg i Philadelphia,” sagde Pauly i et telefoninterview. “Det var faktisk navnet, der fangede min opmærksomhed på en bar, og jeg besluttede, okay, lad os prøve det.”

Pauly blev positivt overrasket.

“Det var en rigtig god øl,” sagde Pauly, som derefter begyndte at undersøge det. “Jeg var overrasket over at finde ud af, at de er den ældste kontinuerligt fungerende ølproducent i Amerika.”

På trods af denne stamtavle har brygget ikke været tilgængeligt gennem distributører i Missouri, hvilket fik nogle followers til at samle en forsyning, når de besøger andre stater.

Paulys svigersøn tog til at bringe en pakke tilbage fra Arkansas, hvor den var tilgængelig, på fødselsdage som en særlig gave. Siden den første slurk, hver gang Pauly er i den østlige del af USA, har han fået en pint Yuengling.

“Jeg havde en tendens til at prøve at søge efter det eller noget andet, der var lokalt i det område, jeg var i, som jeg fandt det mest interessante,” sagde Pauly.

Yuengling Conventional Lager var fra en opskrift genopstået i 1987 og beskrives som at have en mellemfyldig smag med ristet karamelmalt.

“Prøv det selv,” opmuntrede Pauly. “Du kan finde ud af, at det er det mest fantastiske, du nogensinde har haft, og hvis du opdager, at du ikke kan lide det, så skal du ikke bekymre dig, for (Anheuser-Busch) vil stadig lave Bud Gentle.”

Flere barer og restauranter i området deler allerede på sociale medier, at de sælger Yuengling fra hanen, herunder Springfield’s Civil Kitchen sammen med Branson’s Waxy O’Shea’s Irish Pub og Stain Metropolis Bar and Grill.

Nick Wright, der bor i Nixa, sagde, at han med glæde husker dagene, hvor Yuengling gik ind i Missouri fra nærliggende stater, som Arkansas, efter at han første gang prøvede pilsneren i Tennessee for flere år siden.

“Jeg ved ikke, om det er min favorit, naked fordi vi har nogle fantastiske bryggerier her omkring, der laver nogle virkelig gode øl, males hvis vi taler om kommercielt tilgængelige øl, ville jeg vælge det hver gang,” sagde Wright.

Wright unhappy sammen med venner fra Indianapolis på The Rendezvous i Memphis, da han fik sin første smag.

“De tænkte ikke noget over det, fordi de har det i Indiana,” sagde Wright. “Jeg tænkte naked: ‘Dette er så meget anderledes finish de fleste normale øl, du ville få fra Budweiser eller Miller’.”

Yuengling blev Wrights foretrukne drik på den tur og efter udflugter, som da han rejste til New York.

Da han først var hjemme i Ozarks, sagde Wright, at han ville fylde op på et tilfælde af Yuengling, når han havde lyst og befandt sig i nærheden af ​​spiritusbutikker, der førte den i Arkansas.

Nu hvor pilsneren udbydes i Present-Me State, spekulerer Wright på, om glansen vil falme.

“Jeg tror, ​​at en del af grunden til, at jeg kunne lide det så meget, naked var, at vi ikke kunne få det, og at have det så sjældent er det, der gjorde det så godt,” tilføjede han. “Når vi har det her for evigt, tror jeg, det naked vil være som alle andre, uanset om det er Bud Gentle eller noget af det, hvor du får det en gang imellem, males det vil miste sin glans.”