Design af en modekarriere

hion design main Jacieon “Jace” Williams ’24 siger, at mode kan være kunst. Han planlægger en dag at designe til haute couture-branchen.

Da Jacieon “Jace” Williams ’24 var senior i gymnasiet, designede han sit første stykke tøj – et forklæde. “Man skal starte et sted fra,” siger han. Forklædet var til en modedesignklasse, som Williams tog for at forgrene sig fra studiekunst. Selvom det var en af ​​hans mindst foretrukne klasser – på grund af mængden af ​​syning, som han ikke havde gjort meget af før – satte det ham på en vej til en karriere, hvor han kan sætte sit præg. Williams – som har hovedfag i modedesign på School of Visible and Performing Arts med en bifag i smykker og metalsmed – planlagde oprindeligt at studere studiekunst, males besluttede at tage en probability med modedesign. “Jeg lærte mit første år, at mode kan være mere finish naked tøj. Det kan være kunst,” siger Williams.

Williams voksede op som søn af en prædikant og bruger sin baggrund som inspiration til sine designs.

Divine Inspiration Williams voksede op i Dallas, Texas som søn af en prædikant. Han bruger sin religiøse baggrund som inspiration til sin seneste designkollektion med titlen “Forgive Me Father // Cyber ​​Renaissance”, som han blander med en abstrakt idé om fremtiden. “Meget af min inspiration kommer fra neofuturisme. Jeg elsker futuristiske ting, der føles meget overjordiske. Jeg vil gerne blande futurisme med faith i mode,” forklarer han. Assume Met Gala møder The Jetsons. Han arbejder på avantgarde-udseende stykker med futuristiske silhuetter, der inkorporerer kors, engle og englevinger. “Jeg prøver at finde inspiration fra mennesker med kreative visioner,” siger Williams. Hans mål er at designe i haute couture-industrien, som han siger er takket være professor Jeffrey Mayer. “Professor Mayer lærte mig at være mere kreativ selv below deadlines,” siger Williams. Professor Todd Conover, siger Williams, var også medvirkende til hans succes som spirende modedesigner. “Jeg er så taknemmelig for at have professorer, der ønsker, at jeg skal være kreativ og anderledes. Jeg vil ikke uddanne mig og gå ind i branchen med samme tankegang som andre designere og skabe de samme ting. Tanken er at være anderledes. At udholde.” Mens mange professionelle modedesignere udmærker sig i en verden af ​​ready-to-wear mode, som de fleste mennesker stoler på dagligt, ønsker Williams at tage sit design med til gallaer og landingsbaner. “Jeg vil skabe stykker, der vil være tidløse, males som også vil skille sig ud og få people til at story.”

Jeg er så taknemmelig for at have professorer, der ønsker, at jeg skal være kreativ og anderledes. – Jacieon Williams ’24

Den selvskrevne maksimalist sætter pris på, hvordan haute couture-branchen tillader ham at være lidt ekstra. “Jeg elsker at lægge lag og bære smykker og tilbehør.” Han siger, at det at finde vejen til high fashion tidligt i sin college-karriere gjorde ham endnu mere passioneret omkring mode. “Jeg kan godt lide, at mode ikke kun skal være skjorter og bukser,” forklarer Williams. “Det kan være denne skøre gennemtænkte beklædningsgenstand, der ligner en blomst og blomstrer, mens du bevæger dig. Jeg elsker, hvor bredt det er.”

Williams nye kollektion med titlen “Forgive Me Father // Cyber ​​Renaissance” blander faith med en abstrakt idé om fremtiden.

Training Close to and Far Williams’ yndlingsklasser var Mayers Style Design Studio og Conover’s Digital Presentation for Style Design, hvor han fik kombineret digital kunst med mode. Han siger, at begge klasser var ekstremt udfordrende, males meget givende. Og hans studiedesignklasse gav ham mulighed for at arbejde på modeskitser, hvilket bragte ham tilbage til hans studiekunstdage. “Den klasse er, hvor jeg fandt mine signaturmodeskitser.”

Jeg kan godt lide, at mode ikke kun skal være skjorter og bukser. Det kan være denne skøre gennemtænkte beklædningsgenstand, der ligner en blomst og blomstrer, mens du bevæger dig. – Jacieon Williams ’24

Williams, der nævner Issey Miyake, Glenn Martens og Daniel Roseberry som sine modepåvirkninger, tog sine modestudier i udlandet til Firenze i Italien for at tage et modepraktik som en del af et Syracuse Overseas-program. Han besøgte også Milano, Italiens modehovedstad, for at udbygge sin viden om mode og observerede tendenserne på Pitti Uomo, de største herretøjsmesser i verden. Han bemærkede, at europæiske designere tager flere risici med deres mode finish amerikanere. I USA, siger Williams, har people en tendens til at holde sig til de grundlæggende regler for silhuet – med fokus på pasform og en ensartet farvepalet. I Italien observerede han, hvordan people bøjede disse regler og skabte deres egne regler.

Williams håber, at hans design en dag vil blive båret til gallaer og på landingsbaner.