Hearth bjergbestigere på officielle XFL-lister denne weekend

2023-udgaven af ​​XFL er i gang, og sæsonen begynder denne weekend. Faktisk begyndte det i går, med to kampe, der blev spillet på lørdag, og to mere sat til søndag. West Virginia College vil være velrepræsenteret i ligaen, da hearth bjergbestigere lavede de officielle 51-mandslister på tværs af ligaen med otte maintain. Her er et kig på, hvem de er.

Will Clarke – Defensive Line – Arlington Renegades

Clarke var en stjerne i defensiv linjespiller i West Virginia i begyndelsen af ​​2010’erne, og startede i de sidste tre sæsoner af sin karriere, hvor han tjente Second Crew All-Massive 12 hæder og rangerede nær toppen af ​​tacklinger for tabslisten i skolens historie. Han blev taget i 2014 NFL Draft af Cincinnati Bengals, hvor han spillede i tre sæsoner. Han blev givet afkald før 2017-sæsonen, males blev hentet af Tampa Bay Buccaneers, og til sidst skrev han beneath på en sæson mere.

Clarke spillede derefter for St. Louis Battlehawks i anden iteration af XFL, males den liga gik beneath kun en håndfuld uger inde i sæsonen. Derefter vendte han tilbage til NFL, hvor han hoppede rundt i et par træningshold, før han blev en free of charge agent.

Rex Sunahara – Lengthy Snapper – San Antonio Brahmas

Den tidligere lengthy snapper for Mountaineers skrev beneath med Miami Dolphins som en free of charge agent, hoppede rundt mellem deres træningshold og free company, før han skrev beneath med Pittsburgh Steelers. Han gjorde det samme der, før han blev givet afkald forud for denne 2022-sæson.

På WVU startede han sine sidste to sæsoner og blev anerkendt som en af ​​de bedste lengthy snappers i landet. Han lavede to school All-Star-spil – Hula Bowl og NFLPA Collegiate All-Star Recreation – i 2020.

George Campbell – Broad Receiver – St. Louis Battlehawks

Campbell tilbragte de første hearth år af sin kollegiale karriere i Florida State, før han besøgte og skrev beneath med West Virginia for 2019-sæsonen. Han var en dyb spiltrussel for bjergbestigerne og fangede syv touchdowns på kun nitten receptioner. Det var nok til at fange opmærksomheden fra flere NFL-hold, og han skrev beneath med New York Jets som en free of charge agent. Han blev givet afkald, før han spillede i en kamp, ​​og skrev derefter beneath med Calgary Stampeders i Canadian Soccer League. Ifølge CFL-hjemmesiden optog han ingen officiel statistik, før han blev givet afkald der.

Gary Jennings – Broad Receiver – St. Louis Battlehawks

Jennings var også en fire-årig bidragyder i West Virginia, der startede hans sidste to sæsoner. Han samlede over 2.000 yards og fjorten touchdowns i løbet af sine sidste to sæsoner. Det fangede flere NFL-holds opmærksomhed, og han blev udvalgt i fjerde runde af 2019 NFL Draft af Seattle Seahawks. Han hoppede frem og tilbage mellem træningsholdet og den aktive liste, males dukkede aldrig op i en kamp, ​​før han blev givet afkald.

Miami Dolphins krævede ham fri for dispensationer, og han spillede i en kamp for Miami blot to uger senere. Den næste uge kom han canine til skade og blev sat på skadet reserve. Han brugte de næste tre år på at hoppe rundt i træningshold med Baltimore Ravens, Buffalo Payments, Indianapolis Colts, Las Vegas Raiders og Kansas Metropolis Chiefs.