NPRs weekendshow erklærer, at Biden er en ‘stærk og energisk mand’_ ‘Noget vi alle kunne misunde’

“Weekend Version Saturday” indeholdt flere komplimenter for Bidens helbred og perspective i deres seneste opsummering af den seneste uges begivenheder.

Værten Scott Simon rapporterede, hvordan lægen i Det Hvide Hus Dr. Kevin O’Connor erklærede præsidenten “egnet” til at udføre sine pligter efter en rutinemæssig fysisk undersøgelse, der blev gennemført torsdag.

“Det Hvide Hus offentliggjorde resultaterne af præsidentens årlige lægeundersøgelse i denne uge. Dette er en stærk og energisk mand,” sagde Simon.

NPR-korrespondent Ron Elving svarede: “Ja. Lavt kolesteroltal, anstændigt blodtryk, god BMI – noget vi alle kunne misunde.”

RAPPORTERE FANGT PÅ HOT MIC, hvor de bebrejdede hinanden for, at BIDEN NÆGTEDE AT STAGE SPØRGSMÅL: ‘DÅRLIG MÅDE AT HÅNDTERE DET’

Males Elving kommenterede også: “Der er story om nerveproblemer i hans fødder. Det kunne man se nogle beviser på, da han gik væk fra briefingrummet i torsdags. Dette var selvfølgelig en fysisk undersøgelse, ikke en take a look at kognitive eller mentale evner.”

Selvom Simon og Elving ikke viste nogen bekymringer over præsidentens alder (han fyldte 80 i november), har Bidens helbred og mentale kapacitet været et voksende drawback blandt selv demokratiske vælgere. Nylige meningsmålinger tidligere på måneden viste, at et flertal af demokratiske vælgere gik ind for en anden kandidat til 2024, på trods af Bidens intentioner om at stille op igen.

Senere i segmentet refererede Simon og Elving til, hvordan den tidligere FN-ambassadør Nikki Haley “åbent spillede alderskortet” i sin hensigt om at stille op som præsident i 2024.

BIDEN SNAPER PÅ RAPPORTEREN VED SPØRGSMÅL OM FAMILIENS FORRETNINGSRELATIONER: ‘GIV MIG EN PAUSE, MAN’

“Ja, hun så ud til at justere både Biden og sin tidligere chef. Amerika er ikke forbi vores bedste, sagde Haley, det er naked, at vores politikere er forbi deres. Nå, okay. Hun foreslog mentale kompetencetest for politikere over 75, og hun har en pointe. Selvfølgelig skal du ikke lede for langt for at finde eksempler på embedsmænd, der har overskredet deres sidste salgsdato. Males enhver kind for bortvisning af gamle mennesker er en risikabel strategi og vil sandsynligvis give bagslag. Tag f.eks. , disse forslag om, at budgetbalancering i år kan indebære nye begrænsninger for social sikring og Medicare. Det spørgsmål – der kom op i Unionens tilstand tidligere på måneden, da alle rejste sig og jublede og rejste sig. Du ved, det spørgsmål er naked væk, Scott,” sagde Elving.

“Så rating et for Biden og hans aggressive brug af den story,” bemærkede han.

Den tidligere læge i Det Hvide Hus, Ronny Jackson, kritiserede lægerapporten og fortalte Fox Information Digital, at Biden-administrationen bevidst slører sandheden om præsidentens mentale tilstand.

KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

“Størstedelen af ​​amerikanerne kan se, at Bidens mentale sundhed er i totalt fald, males der er ingen gennemsigtighed fra Det Hvide Hus om, hvad der sker, om noget, for at løse dette drawback og hans manglende evne til at udføre sit arbejde,” sagde Jackson. “Gårsdagens skriftlige fysiske undersøgelsesrapport udgivet af Bidens læge, Kevin O’Connor, bekræfter yderligere, at denne administration stadig står quick på at skjule sandheden.”